Single Blog Title

This is a single blog caption

Programma open dag Telstar

Het duurt niet lang meer. Slechts enkele dagen wachten en de traditionele open dag van Telstar staat alweer op het programma! Op zaterdag 14 juli is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een dag die vol in het teken staat van kennismaking met de nieuwe selectie, het kietelen van jouw clubgevoel en het genieten van een fantastische sfeer.

Programma

Om 11.00 uur openen wij de deuren van het stadion. Dan starten we zowel vóór het stadion, in het stadion en op het veld met het programma. Zo kunnen de kinderen op het veld deelnemen aan diverse voetbalgerelateerde onderdelen, is er een demonstratie van walking football, kunnen de kinderen tussen 12.00 en 14.00 uur via een actieve zoektocht kennismaken met de spelers en mooie prijzen winnen, is er een gezellig horecaplein, kun je kijken in de spelersbus, wordt de nieuwe merchandise verkocht, kun je gedragen spelerskleding kopen én kun je een clinic volgen van Fox Sports commentator Leo Driessen. Het volledige programma:

11.00 uur: start open dag

12.00 uur: Spelers aanwezig en tot 14.00 uur beschikbaar voor handtekeningen en een praatje. De spelers lopen over het gehele terrein rond en maken graag kennis met u! Voor de kinderen is er een speciale speurtocht waarmee fantastische prijzen te winnen zijn

13.00 uur: Clinic met Fox Sports commentator Leo Driessen. Vraag Leo het hemd van het lijf en laat hem jouw commentatorskills horen. De winnaar mag een wedstrijd in de Eredivisie bezoeken met Leo Driessen en daarmee een dag lang achter de schermen meekijken!

14.30 uur: Presentatie technisch directeur Piet Buter. Piet vertelt over de manier van scouting van de Witte Leeuwen en zal al uw vragen beantwoorden.

14.30 uur: Start drieluik tussen VSV – Stormvogels – Telstar. Om 14.30 uur starten VSV en Stormvogels. Telstar start om 15.30 en speelt twee keer vijfenveertig minuten.

17.15 uur: Einde wedstrijd, direct handtekeningenmoment aan het veld.

17.45 uur: Einde open dag