RVC

Sinds 1 november 2007 is Telstar 1963 NV in het trotse bezit van een raad van commissarissen (rvc). Onze raad bestaat uit vijf heren en zij hebben jarenlange ervaring op vlakken die voor de Witte Leeuwen zéér belangrijk zijn. Cor Oudendijk is de voorzitter en Hans Romeyn vice-voorzitter. De overige drie leden zijn Ron Davio, Jan Kees van der Leek en last but not least Chris B. van der Zwan.

Jan Kees van der Leek

Jan Kees is een ‘zoon’ van de club. Als geboren en getogen IJmuidenaar sloot hij al jong de Witte Leeuwen in zijn hart. Jan Kees is accountant, zijn toezicht zal voornamelijk op dit vlak plaatsvinden. Personeelszaken is ook onderdeel van zijn portefeuille.

Hans Romeyn

Hans is de burgemeester van Heiloo en voormalig wethouder van de Gemeente Velsen. Zijn expertise zetten we voornamelijk in bij zaken de politiek, gemeente en het ambtenaren apparaat betreffende. Zijn zuivere afwegingen dragen bij aan onze club. Hans is ook commissaris bij Zeehaven IJmuiden.

Ron Davio

Ron is recentelijk gestopt met zijn dagelijkse activiteiten bij Cofely in IJmuiden. Binnen de rvc overziet hij de commerciële zaken van de club. Zijn netwerk is een enorme waarde voor Telstar. Ron denkt oplossingsgericht en ziet daardoor altijd en onder alle omstandigheden succesvolle mogelijkheden.

Cor Oudendijk

Als voormalig operationeel directeur van Haven Amsterdam beheerst Cor alle facetten van bedrijfsvoering. Als president commissaris overziet hij het geheel. Met zijn maritieme achtergrond voelt hij zich als een vis in het water en houdt hij Telstar in veilige haven.

Chris B. van der Zwan

Als oud voorzitter van (Stormvogels)Telstar is Chris gepokt en gemazeld in de voetballerij. Zijn kennis en netwerk zijn belangrijk voor onze club. Voetbaltechnische zaken vallen in zijn aandachtgebied binnen de rvc. Chris is aandeelhouder van verschillende bedrijven en is een wereldwijd gekend expert waar het zeeberging en zeetransport betreft.